.

.

New
FAKEME Çok Açılı Masa Cep Telefonu Standı Dock Tablet Tutucu Cradle Masa Üstü Braketi-Siyah

FAKEME Çok Açılı Masa Cep Telefonu Standı Dock Tablet Tutucu Cradle Masa Üstü Braketi-Siyah

₺ 182.40

Sayısı
İşlenmemiş

Geniş tüm 4-10 inç ile uyumlu, kalınlığı 14mm altında, akıllı telefonlar ve tablet bilgisayar,.Arkadaki büyük bir delik, bir şarj kablosunun incelikle bükülmesini sağlar, şarj ederken cihazı kullanabilirsiniz.Film izlemek, oyun oynamak, telefon görüşmesi yapmak, yemek tariflerini görüntülemek, Facetime kullanmak için mükemmel bir aksesuar.Premium alüminyum alaşımlı masa telefonu standı, hafif, kompakt, taşınabilir, sağlam ve dayanıklıdır.Tamamen katlanabilir tasarım, rahat bir konuma kolayca çift ayarlanabilir (270°), ellerinizi serbest bırakın.Kaymaz silikon ped, cihazı düşme ve çizilmelere karşı korur.Açıklama : - Premium alüminyum alaşım danışma telefon standı, hafif, kompakt, taşınabilir, istikrarlı ve dayanıklı. - -10 inç, 14 mm'nin altındaki kalınlık, akıllı telefonlar ve tablet bilgisayarlarla uyumlu geniş, - Tamamen katlanabilir tasarım, rahat bir konuma kolayca çift ayarlanabilir (270°), ellerinizi serbest bırakın.Kaymaz silikon ped, cihazı düşmelere ve çizilmelere karşı korur - Arkadaki büyük bir delik, şarj kablosunun incelikle bükülmesini sağlar, şarj ederken cihazı kullanabilirsiniz. - Film izlemek, oyun oynamak, telefon görüşmesi yapmak, yemek tariflerini görüntülemek, Facetime kullanmak için mükemmel bir aksesuar.Şartname : - Malzeme : Alüminyum Alaşım-Boyut : 6.5x7.1x8.8 cm / 2.6x2.8x3.5 İnçpaket İçerir : 1 adet telefon Stand Inot : Manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut hatasına izin verin.Farklı monitör ve ışık nedeniyle renk biraz farklı olabilir.Lütfen sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.Teşekkür ederim.Sizin memnuniyetiniz bizim priority.So memnuniyetinizi karşılamak için en kaliteli ürün ve hizmetleri sunacağız.

Ürün hakkında

- Material:
Aluminum Alloy
- Size:
6.5x7.1x8.8cm / 2.6x2.8x3.5inch
Package Includes:
1 Piece Phone Stand :
Please allow slight size error due to manual measurement. Color might be slight different since different monitor and light. Please make sure you do not mind before you order. Thank you. :
Your satisfaction is our priority. So we would deliver the highest quality products and services to meet your satisfaction. :
Son

Benzer teklifler