.

.

New
GLJ Akıllı watchs akıllı saat, spor İzci İzle ile Kan Basıncı nabız monitörü IP67 Su Geçirmez Erkekler Kadınlar için (Renk:

GLJ Akıllı watchs akıllı saat, spor İzci İzle ile Kan Basıncı nabız monitörü IP67 Su Geçirmez Erkekler Kadınlar için (Renk:

₺ 354.00

Sayısı
İşlenmemiş

Kentten daha uygun fiyatlı ve Fonksiyonel : en geleneksel sağlık izci Gibi, Akıllı İzci, kalori yaktı, sport kilometre, adımları izlemek ve günün 24 saati uygulaması ile senkronize ederken kalite durumu uyuyabilir. ♥24/7 Kalp Atış Hızı Monitörü ve Uyku İzleyici ✔ Gerçek zamanlı kalp atış hızınızı otomatik olarak izleyin ve daha sağlıklı bir yaşam tarzı geliştirmenize yardımcı olmak için uyku kalitenizin (derin uyku,hafif uyku ve uyanma süresi) kapsamlı analizini sağlayın. ♥Tüm gün Etkinlik Takibi : Etkinlik izleyicimiz, fitness saatinizi uygulamamıza bağladığınızda kullanılabilecek spor modları ve GPS izleme ile adımlarınızı, kalp atış hızınızı, kat edilen mesafeyi ve daha fazlasını kolayca izleyebilir. Facebook, twitter, Whats App, Linked In ve İnstagram dahil) doğrudan cihazınıza SMS mesajları ve SNS bildirimleri alın ve okuyun.gelen telefon görüşmelerini doğrudan bileğinizden bile kapatabilirsiniz. ♥IP67 Su Geçirmez Smartwatch ile Dayanıklı Pil : Bu spor bir ctivity tracker spor izle ıp67 su geçirmez olduğunu, banyo veya yüzme için giyebilir (hiçbir sıcak su veya buhar).260 m Ah süper kapasiteli pil ile,2 saat şarj süresi, tam şarj olduğunda, spor izle etkinlik tracker 7-10 gün için kullanılabilir, ve bekleme süresi 30 gündür.

Ürün hakkında

Son

Benzer teklifler