.

.

New
MCWTH Rahat Laptop Sırt Çantası Tuval Seyahat Sırt Çantası Okul Çantası Okul Çantalarını Genç Kızlar ve Kadınlar için (Büyük-Çiçek)

MCWTH Rahat Laptop Sırt Çantası Tuval Seyahat Sırt Çantası Okul Çantası Okul Çantalarını Genç Kızlar ve Kadınlar için (Büyük-Çiçek)

₺ 238.50

Sayısı
İşlenmemiş

★ Malzeme : Yüksek kaliteli ve yumuşak tuval, sırt çantasının içine çok fazla koyduğunuzda tuval malzemesi yırtılmaz veya yırtılmaz. ★ Boyutu : Gençler Sırt Çantası : 12"x 5.5"x 17"(L*D*H).Ağırlık : 0.95 KG; dizüstü bilgisayar bölmesinin 14" e kadar olan bir dizüstü bilgisayar için uyumludur. ★ Benzersiz tasarım kayışları omuz üzerindeki baskıyı hafifletir ve yüksek geçirgenlik malzemesine sahip yastık, uzun süre taşıdığınızda terlemeyi asla örtmez. ★ Ana iç bölme defterleri, dergileri, A4 dosyalarını vb. Koyabilir.Dizüstü bilgisayar bölmesi, dizüstü bilgisayarı iyi koruyan yastıklı bir astar ile kaplanmıştır. ★ Bu kızlar rahat sırt çantası seti çok işlevlidir.Okul, alışveriş, buluşma, seyahat, kamp, araba kullanma vb.İçin uygun bir sırt çantası, omuz çantası ve bir çanta vardır.Okul çantaları, günlük paket, rahat sırt çantası olarak kullanılabilir.AYARLANABİLİR OMUZ ASKISI genişleyen omuz askısı ile plastik toka için ayarlanabilir ve 1 cm pamuk yastıklı omuz rahat yapmak için.BÜYÜK KAPASİTE Boyutu : 11.8 "Lx5.1"Dx17.3"H; 14 inç dizüstü bilgisayara uyar; geniş ana cepler ve bol miktarda organize cepler.UYGUN FIRSAT Günlük kullanım, kamp, yürüyüş, seyahat ve okul için mükemmeldir.

Ürün hakkında

Son

Benzer teklifler