.

.

New
KKMUYBVDG İçme Suyu Şişesi Paslanmaz Çelik Termos / Sızdırmaz Fortune Öğrencileri Kapaklı Bardak

KKMUYBVDG İçme Suyu Şişesi Paslanmaz Çelik Termos / Sızdırmaz Fortune Öğrencileri Kapaklı Bardak

₺ 257.40

Sayısı
İşlenmemiş

İç duvarın dışındaki benzersiz çift duvarlı vakum yalıtım teknolojisi, yalıtımı artırmak için bakıra batırılmış vakum sızdırmaz alan.Bu hem yaz hem de kış için en iyi içecek seçimidir.Sağlam kalite : Bu zarif ve sağlam içme şişesi, yüksek kaliteli paslanmaz çelikten imal edilmiştir ve break.No sızıntı : Seyahat şişesi sızdırmaz, yalıtılmış ftalat içermeyen bir kapak ile donatılmıştır.Günlük Yollar : Yürüyüş, bisiklet, alışveriş veya ofiste kolay taşıma için taşınabilir bir su şişesi taşıyın.Temizleme önlemleri : Ilık su ve yıkama sıvısı ile yıkayın; El yıkama recommended.Do ağartıcı, klor ve toz kullanmayın cleaners.do dondurmayın veya mikrodalgada ısıtmayın.Malzeme : iç 304 dış 201 Yalıtım performansı : 6-12 saatstyle : Outdoor Style : düz cup Capacity : 500ml Color : beyaz siyah mavi Ambalaj özellikleri : separate Packing : evrensel renk kutusuyüksek kaliteli vidalı kapak kesinlikle su geçirmezdir.Kullanılan tüm malzemeler tamamen bisfenol içermeyen ve yumuşatıcı içermeyen en yüksek kalitededir.Lütfen dikkat : 1. Her monitörün renk kalibrasyonu nedeniyle renk biraz farklı olabilir.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle ölçüm sapmasına izin verin.Anlayışınız için teşekkür ederiz ve mutlu bir alışveriş diliyorum!2.Bizim teslim süresi 10-25 gündür.Eğer 30 gün sonra sipariş almadıysanız lütfen bize ulaşın3. Boyut elle ölçülür, ancak farklı ölçüm yöntemleri nedeniyle 2-3 cm hata olabilir, lütfen anlayın.Şık ve basit yalıtımlı su bardakları ve termos şişeleri sadece sıcak tutmakla kalmaz, aynı zamanda sabit bir sıcaklığı korumak için bir sıcaklık görüntüleme fonksiyonuna sahiptir ve en sevdiğiniz zamanda soğuk veya sıcak içecekler içmenizi sağlar.Bizim needs.It kahve, içecek, su, çay ve diğer içecekleri içmek, okula gitmek, çalışmak veya seyahat etmek için kullanılabilir.Bu her birimiz için geçerlidir ve hayatımızı daha iyi hale getirir.Aynı zamanda 304, 316 (paslanmaz çelik, alüminyum alaşımı vb.) Kullanıyoruz.) ve diğer yüksek kaliteli malzemeler korumak için health.An ofiste ve açık havada vazgeçilmez bir ortak.

Ürün hakkında

separate :
Packing:
universal color box
The high quality screw cap is absolutely waterproof. All materials used are of the highest quality completely free of bisphenol - and no fabric softener. :
Please note:
1. Due to the color calibration of each monitor the color may be slightly different. Please allow measurement deviation due to manual measurement. Thank you for your understanding and wish you a happy shopping! :
2.Our delivery time is 10-25 days. If you haven't received the order after 30 days please contact us :
3. The size is measured by hand but due to different measurement methods there may be 2-3cm error please understand. :
Fashionable and simple insulated water cups and thermos bottles can not only keep warm, but also have a temperature display function to maintain a constant temperature, allowing you to drink cold or hot drinks at your favorite time. Our needs. It can be used to drink coffee, beverages, water, tea and other beverages, go to school, work or travel. This applies to each of us and makes our lives better. At the same time, we use 304, 316 (stainless steel, aluminum alloy, etc.) and other high-quality materials to protect your health. An indispensable partner in the office and outdoors. :
Son

Benzer teklifler